Sports-BH

(120 varer)

Dine bryster beveger seg mye når man trener, uansett om det handler om løping, aerobics eller styrketrening. Å finne en sports-bh som gir god støtte og som kjennes bekvem ut, er alfa omega for å kunne få det meste ut av treningen din. Vi hos Outnorth har mange års erfaring med treningsklær for så vel kvinner som menn, og har her samlet et bredt og stort utvalg av høykvalitative sports-bh-er for alle typer kropper fra noen av de aller største produsentene som Kari Traa, Craft, Aclima og Icebreaker.

Viktige ting å tenke på når du velger sports-bh

Det aller viktigste er at du finner en størrelse som passer deg og din kropp helt perfekt. Vær nøye med å prøve ulike modeller ettersom størrelsene kan variere litt avhengig av produsent og modell. Skulderstroppen skal ligge tett mot huden uten å skjære inn, og den må absolutt ikke skli ned. I ryggen er det viktig at bh-en ligger helt flatt uten å dra eller strekke opp mot nakken. Når du skal velge materiale, velg gjerne ett som føles litt stivt. Hvis det er for elastisk er det lett at bh-en mister stabilitet.

Bytt bh ofte

En sports-bh har ofte betydelig kortere levetid enn en vanlig bh, vanligvis sier man at den holder i seks til tolv måneder maks, avhengig av hvor mye du trener. Deretter begynner den å miste stabilitet, og da mister du følgelig en del av den støtten som du trenger for å kunne trene uhindret.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!