Ullundertøy

(245 varer)

Ullundertøy er deilig og holder deg ordentlig varm selv når temperaturen kryper langt under null i vinterhalvåret. Hos Outnorth finner du et stort utvalg av ullundertøy for dame, herre, barn og junior. Undertøy laget av ull handler du enkelt på nett fra merker som Aclima, Bergans, Craft, Woolpower og mange flere.

Ull varmer bra, til og med når materialet blir bløtt eller fuktig. Et undertøy av ull er derfor ofte et svært godt valg.

Velg riktig undertøy

Hva som er bra undertøy er på mange måter individuelt, men det finnes noen aspekter å utgå fra avhengig av når og hvordan du skal bruke undertøyet ditt. Alt etter valg av aktivitet og hvor mye du kommer til å bevege på deg, kan visse materialer iblant være bedre enn andre.

Et undertøy i ull passer generelt best for lavt til middels aktivitetsnivå. Hvis du bedriver ordentlig høyintensive aktiviteter og idretter, kan syntetisk materiale noen ganger passe bedre. Produktene er dog forskjellige avhengig av produsent, og hvilket undertøy og materiale som passer til hvilken aktivitet, kan variere. Hos oss finner du for eksempel undertøy i ull som passer bra også for riktig harde og intensive aktiviteter.

Undertøy i merinoull

Merinoullen kommer fra merinosauen og er en ekstra myk og fin ull med mange gode egenskaper. Merinoullen varmer godt, transporterer fukt og har gode pusteevner. Dessuten tørker den raskt hvis den skulle bli våt. Til forskjell fra mange andre materialer, lukter ikke merinoullen vondt selv om plaggene utsettes for svette. Materialet er lett å rengjøre og blir friskere bare ved å luftes, noe som betyr at plaggene ikke trenger å vaskes like ofte som andre klær.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

Sammenlign produkterSammenlign

Toolbar example

Via vårt verktøy for å sammenligne produkter, kan du enkelt se og sammenligne forskjellige egenskaper for våre produkter.

Klikk på -symbolet ved siden av de produkter du ønsker å sammenligne.
Klikk deretter på det store -symbolet lengst ned, og trykk på sammenlign.
Informasjonen varierer, avhengig av hvilke produkter du velger, for eksempel farger, vanntetthet, vekt, batteritid, pakkevolum og mye mer.
På denne måten blir det lettere for deg å sammenligne og å finne rett produkter!

  Ta bort valg

  Mine favoritterSe dine favoritter

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

  Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
  - Alle dine favoritter samlet på en plass!