Undertøy

(302 varer)

HosOutnorth har vi et stort utvalg av undertøy fra blant annet Houdini,Icebreaker, Smartwool, Helly Hansen og Craft. Vi har massevis av truser og underbukser i ulike farger, materialer og mønster, som du kan bruke til alle.

Hvis det er veldig varmt ute, eller om du svetter mye når du trener, så lønner deg seg å ha undertøy som puster og transporter bort fuktighet. Hos oss finner du alltid en rekke produkter som har akkurat disse egenskapene. Vi har dessuten valgt å satse på varmt og nydelig undertøy for den kalde årstiden, som består av fin merinoull som både puster og holder deg varm.

Undertøy med optimal passform

Beveger du deg mye er det viktig at underbuksene eller trusene dine sitter bekvemt og er tilpasset akkurat din. Våre undertøy består derfor hovedsaklig av merinoull kombinasjon med noen prosent lycra for en optimal passform uansett kroppsfasong.

Sømløst undertøy

Er du lei av sømmer som gnager og gjør vondt når du beveger deg? Da anbefaler vi at du prøver noen av våre sømløse. Oppdag blant annet våre sømløse truser og sportsbh-er som ikke synes under tettsittende klær og som føles fantastisk myke mot huden.

En av våre mest populære sømløse bh-er Seamless Racerback Bra fra Smartwool, en bh som både gir støtte og regulerer din kroppstemperatur på en effektiv måte. Den består av merinokledde stropper, formede kopper og strikkede sidepaneler som gir en optimal passform.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!