Background nature 380

Vi beklager, men vi kan dessverre ikke finne det du søker etter.

Nedenfor finner du noen av våre mest populære produkter.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Hos Outnorth kan du handle godt, vindtett undertøy som holder varmen selv om det blåser sterke og kalde vinder. Windstopper-undertøy finner du fra merker som Aclima og Craft, for både dame og herre.

Hold deg varm på løpe- og skituren

Ikke minst for sportsaktiviteter på vinteren er undertøy med vindstoppende egenskaper godt å ha. Ved høyintensive aktiviteter som langrenn eller løping vil man gjerne ha minimalt med klær på seg, men samtidig holde seg ordentlig varm.

Selv om det er veldig kaldt ute er det ingen som vil ta på seg for mye klær hvis man skal ut og trene. Med vindtett undertøy takler kroppen enklere kalde vintervinder og vi slipper å ta på oss masse klær for å kunne holde varmen. Det er selvfølgelig også viktig for dette undertøyet at de har gode evner til å puste og å transportere fukt. Undertøyet er laget av materiale som merinoull og polyester, materialer som begge har disse egenskapene.

Vindtett undertøy for både dame og herre

Her finner du stillongs med vindstoppende egenskaper som for eksempel Active Extreme Windstopper Gunde fra Craft for menn, samt Warmwool Long Shorts fra Aclima for både dame og herre. Med en vindbeskyttet front holder du varmen selv når det er under null grader og vinden tar skikkelig godt i. Du finner også ergonomiske sports-bh-er med fukttransporterende og vindstoppende egenskaper.

Hos oss kan du enkelt handle funksjonelt og vindtett undertøy på nett. Med vindtett undertøy i garderoben er du forberedt når kulden kommer og lar den dermed ikke hindre deg fra å kunne gå ut.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!