Active Light Jacket - ID: 1710

BergansActive Light Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Active Light Jacket fra Bergans

Svært lett vindjakke i smidig stretchmateriale. Perfekt for høyt aktivitetsnivå, med ventilert ryggparti og store meshlommer foran. Jakken kan pakkes i sin egen lomme for minimalt pakkvolum. Produktinfo for Active Light Jacket:
 • Lett vindtett og vannavvisende jakke med stretch
 • Ventilert og forlenget ryggparti, lav vekt og minimalt pakkvolum
 • Gode fukttransporterende egenskaper. Hurtigtørkende
 • Frontlommer (fungerer som kompresjonslommer), åpning for hodetelefoner og en liten lomme for MP3-spiller, nøkler, penger etc.
 • Elastisk mansjett og reflekslogo
 • Materiale: 100 % polyamid (nylon)
 • Vekt: 250 gram (str. L)
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Topptursjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!