Bergans Ryggsekker - Bergans historie begynte i 1908, da Ole F. Bergan med enkle midler oppfant bæremeisen. Hans ønske om å kombinere funksjon, komfort og kvalitet lever fortsatt den dag i dag. Bergans er i dag en verdensledende aktør innen utvikling av avansert bæreutstyr. Sortimentet omfatter ryggsekker i alle størrelser og for alt fra fjellsport til praktisk hverdagsbæring.

Bergans Ryggsekker

(83 varer)

Bergans historie går tilbake til 1908 da Ole F. Bergan med enkle midler oppfant bærereimen. Hans ønske var å skape funksjon, komfort og kvalitet, slagord som fortsatt er Bergans’ mantra når de utvikler innovativt friluftsutstyr. Det begynte med ryggsekker, og i dag er det over 100 år siden den produksjonen kom i gang. Hos Outnorth finner du et nøye utvalgt sortiment av Bergans-ryggsekker som er skapt for å gi deg en positiv turopplevelse.

Bergans-ryggsekker for hele familien

Bergans tilbyr ryggsekker for hele familien – dame, herre og barn. Kjøp en modell som passer dine aktiviteter – du finner flere ulike ryggsekker å velge mellom hos Outnorth. Skal du begi deg ut på en lengre tur, trenger du mest sannsynlig å ta med deg mer bagasje, og Bergans har et stort utvalg av ryggsekker for lengre turer for både voksne og barn. Ryggsekkene er utrustet med ulike smarte funksjoner som blant annet kompresjonsreimer, justerbar brystreim, innvendig anatomisk ramme av fjærstål, med mer. Hver modell er individuelt utrustet, så les gjerne gjennom produktbeskrivelsen for å finne ut hvilke egenskaper de enkelte ryggsekkene har. I sortimentet finner du også ryggsekker med innebygd vannsystem for deg som trener. Skal du vandre på kortere dagsturer holder det kanskje med en mindre ryggsekk. Bergans har også utformet ryggsekker som er perfekte for din laptop, samt flere ulike ryggsekker for barn – utmerket til bruk på skolen eller en utflukt.

Finn din favoritt

Se gjennom Bergans’ sortiment og finn din favoritt. Hvis du ikke eier en ryggsekk enda, så mangler du noe. Med en ryggsekk kan du pakke tyngre og ha hendene fri. Perfekt hvis du sykler eller kjører motorsykkel til jobben eller ved herlige utflukter og eventyr!

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!