Bergans Telt - Når du bærer ditt hjem for natten på ryggen, kan du selv velge hvilken utsikt du ønsker å våkne til neste dag. Bergans produserer tunneltelt, kuppeltelt og Wiglo® – solide og brukervennlige telt som gir deg muligheter til å overnatte ute i naturen med den beste komforten. Ulike turer, omgivelser og værforhold krever ulike telt. Bergans utvikler telt for alle slags turer og ekspedisjoner. Felles for alle er løsninger og detaljer som gjør det raskt og enkelt å slå opp teltet og pakke sammen.

Bergans Telt

(23 varer)

Ifølge Bergans er teltet det rommet som har den beste utsikten, og vi kan ikke gjøre annet enn å være enig. Frihetsfølelsen er enorm når du kan slå opp teltet og sove hvor du vil. Bergans produserer og utvikler telt for aktive eventyr i samarbeid med erfarne friluftentusiaster. Teltene er solide og sørger for at du våkner opp pigg, tørr og forhåpentligvis glad! Hos Outnorth finner du pålitelige telt fra Bergans, perfekte for ditt neste eventyr.

Velg riktig telt

Men hvilket telt burde du velge? Vil du ha et telt med simpel konstruksjon som fungerer året rundt, kan du velge modellen som kalles tunneltelt. Det er et enkelt og funksjonelt telt med god plass for bagasje og har lav vekt i forhold til størrelsen sin, altså et godt alternativ hvis du vil bruke det året rundt. Her finner du også Wiglo-telt som er perfekte valg hvis du skal telte med familien eller venner. Wiglo-teltet er bygd opp med en tradisjonell midtstang, som en lavvo, og konstruksjonen kompletteres av tre buer som spenner teltets sider utover. Wiglo-teltet rommer både deg, familien og bagasje, kanskje til og med hunden får være med på eventyret!

Stol på Bergans-teltet i all slags vær

Materialet på teltet er av høy kvalitet, hvilket betyr at du skal kunne stole på Bergans-teltet ditt uansett vær. Bruk det flittig og utnytt muligheten til å sove i naturen. Kanskje overnatter du ved en innsjø på fisketur eller slår leir på en bergtopp under en lengre fjelltur. Uansett hva du finner på, kan du følge deg trygg med teltet ditt.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!