Breheimen Lady Pant Long - ID: A005653

BergansBreheimen Lady Pant Long

Størrelseguide Mer info

Mer om Breheimen Lady Pant Long fra Bergans

Klassisk og behagelig fjellbukse i 2-lags Dermizax™ for allsidig friluftsbruk. En teknisk bukse som beskytter deg mot vær og vind.
Spesifikasjoner:
 • 2-lags Dermizax™ materiale. Vanntett, vindtett og pustende. Foret med pustende Fieldsensor™. Et unikt nettingfôr som tørker raskere og føles tørrere og mer behagelig enn ordinære fôrkvaliteter.
 • Frontlommer, lårlomme, en liten lomme til mobil/GPS på venstre lår samt baklomme i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon.
 • Beltehemper. Innvendige bukseselehemper. Formsydd kneparti. Forsterkning nederst på bukseben. Borrelåsjustering ved ankel.
 • Spesielt utviklet for friluftsliv.
 • Kvalitet: 2-lags Dermizax™: 100 % polyester
 • Størrelser: Dame XS-XXL + kort og lang benlengde
 • Dame str. M: 530 g

Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skallbukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!