Compass Bag 90L - ID: A008490

BergansCompass Bag 90L

Mer info

Mer om Compass Bag 90L fra Bergans

Stor, solid og slitesterk ekspedisjonsbag. Compass Bag bæresystemet sørger for at belastningen kommer høyere opp på brukerens rygg enn med andre tradisjonelle bæresystemer. De nye strammeremmene helt øverst fordeler vekten og sørger for at det er komfortabelt å bære tunge bører. Hele bæresystemet er raskt å bruke og pakke ned. Spesifikasjoner:
Volum:   90 L
Vekt:     1,6 kg
Kvalitet: 1300D Ballistic Nylon, 1000D Tarpaulin
 
 • Robust ekspedisjonsbag i ekstra kraftige materialer
 • Integrert bæresystem med polstrede skulderstropper skjult i lokket
 • Bæresystemet har toppstrammere for ekstra stabilitet og bærekomfort
 • Stor glidelåsåpning i toppen
 • Innvendige mesh-lommer i lokket
 • Enkel skulderrem følger med
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Bager

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!