Glittertind Jacket - ID: A008131

BergansGlittertind Jacket

Mer info

Mer om Glittertind Jacket fra Bergans

Brevandring, klatring, toppturer og fjellturer, Glittertind Jacket har det som trengs for et aktivt friluftsliv. Den er vann- og vindtett og laget i mykt og behagelig 4-veis stretch-materiale for god bevegelsesfrihet. Den prisvinnende Dermizax®NX-membranen gir enestående pustende egenskaper. Kombinert med lav vekt og lite pakkevolum er dette en utmerket jakke til høy aktivitet. Egenskaper:
•3-lags Dermizax®NX med 2-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper. Lav vekt og lite pakkevolum.
•Fast, regulerbar hette. Høy krage, tunnelåpning og skjerm.
•Lange ventilasjonsglidelåser under ermene. 2-veis asymmetrisk lukking i front.
•Frontlommer, brystlommer og innerlomme i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk.
•Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning.
•Borrelåsjustering nederst på erme.
•Enhånds elastisk snorstramming i underkant. *Forlenget ryggparti.
•Refleksdetaljer.

Egenskaper for Glittertind Jacket:
Membran: Dermisax
Vekt: 470 g
Hette: Fast
Pit zips: Ja
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skalljakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!