Hodlekve Jacket - ID: A012289

BergansHodlekve Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Hodlekve Jacket fra Bergans

Teknisk 3-lags frikjøringsjakke utviklet i samarbeid med våre profesjonelle frikjørere i Team Bergans. Den er vann- og vindtett og er laget i mykt og behagelig 4-veis stretch-materiale for maksimal bevegelsesfrihet. Den prisvinnende Dermizax®NX-membranen gir enestående pustende egenskaper. Den er lang og baggy med forlenget ryggparti. Materialegenskaper
3-lags Dermizax®NX med 4-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper.


Hette
Stor og regulerbar, fast hette tilpasset hjelm. Høy krage, tunnelåpning og skjerm.


Ventilasjon
Skrå YKK Aquaguard® ventilasjonsglidelåser fra under erme til bak på rygg for enklere tilgang når man bærer sekk og for optimal ventilasjon. 2-veis YKK Aquaguard® glidelås i front.


Lommer
Frontlommer, brystlomme, innerlomme (herre), ermelomme og skibrille-lomme. Brystlomme i mesh for optimal pusteevne, ventilasjon og større volum. Frontlommene er lavt plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk.


Ytterligere funksjoner
Avtakbart snøskjørt. For å få en hel dress kan jakka kobles sammen med buksene 1236/1237 Hodlekve Pants, som har elastisk mellomstykke. Recco® søkebrikke. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning med innvendig, elastisk mansjett. Borrelåsjustering nederst på erme. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti. Pusseklut for briller med elastikk.


Bruksområde
Spesielt utviklet for Frikjøring. Egner seg også til Alpint og Telemark, Jibbing, Topptur og Fjellsport.

Kvalitet: 3-lags Dermizax®NX: 100 % polyester
Vekt: 895 g (str. L)

Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Topptursjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!