BergansHodlekve Lady Jacket

  Hodlekve Lady Jacket - ID: A012290

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Hodlekve Lady Jacket fra Bergans

  Teknisk 3-lags frikjøringsjakke utviklet i samarbeid med våre profesjonelle frikjørere i Team Bergans. Den er vann- og vindtett og er laget i mykt og behagelig 4-veis stretch-materiale for maksimal bevegelsesfrihet. Den prisvinnende Dermizax®NX-membranen gir enestående pustende egenskaper. Den er lang og baggy med forlenget ryggparti. Materialegenskaper
  3-lags Dermizax®NX med 4-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper.


  Hette
  Stor og regulerbar, fast hette tilpasset hjelm. Høy krage, tunnelåpning og skjerm.


  Ventilasjon
  Skrå YKK Aquaguard® ventilasjonsglidelåser fra under erme til bak på rygg for enklere tilgang når man bærer sekk og for optimal ventilasjon. 2-veis YKK Aquaguard® glidelås i front.


  Lommer
  Frontlommer, brystlomme, innerlomme (herre), ermelomme og skibrille-lomme. Brystlomme i mesh for optimal pusteevne, ventilasjon og større volum. Frontlommene er lavt plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk.


  Ytterligere funksjoner
  Avtakbart snøskjørt. For å få en hel dress kan jakka kobles sammen med buksene 1236/1237 Hodlekve Pants, som har elastisk mellomstykke. Recco® søkebrikke. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning med innvendig, elastisk mansjett. Borrelåsjustering nederst på erme. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti. Pusseklut for briller med elastikk.


  Bruksområde
  Spesielt utviklet for Frikjøring. Egner seg også til Alpint og Telemark, Jibbing, Topptur og Fjellsport.

  Kvalitet: 3-lags Dermizax®NX: 100 % polyester
  Vekt: 735 g (str. S)

  Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

  Mer fra Bergans

  Vis alle Toppturjakker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

   Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

   Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
   Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!