Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Hodlekve Pant - ID: A012268

BergansHodlekve Pant

Størrelseguide Mer info

Mer om Hodlekve Pant fra Bergans

Teknisk 3-lags frikjøringsbuske utviklet i samarbeid med våre profesjonelle frikjørere i Team Bergans. Den er vann- og vindtett og er laget i mykt og behagelig 4-veis stretch-materiale for maksimal bevegelsesfrihet. Den prisvinnende Dermizax®NX-membranen gir enestående pustende egenskaper. Baggy passform og forkortet benlengde bak. Materialegenskaper
3-lags Dermizax®NX med 4-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper.


Ventilasjon
YKK Aquaguard® ventilasjonsglidelåser på innsiden av lårene og utvendig ved belglomme.


Lommer
Frontlommer, lårlomme med belg og lårlomme tilpasset snøskredsøker. Lommeposer i mesh for optimal pusteevne, ventilasjon og større volum.


Ytterligere funksjoner
Elastisk mellomstykke for sammenkobling jakke og bukse, kan kobles sammen med jakke 1232/1233 Hodlekve. Recco® søkebrikke. Beltehemper og innvendige bukseselehemper. Forhøyet ryggparti med myk polstring bak i linning. Borrelåsjustering i livet. Formsydd kneparti. Forsterkning nederst på bukseben. Forkortet benlengde bak.


Gamasje
Innvendig, fast gamasje med friksjonsstrikk.


Bruksområde
Spesielt utviklet for Frikjøring. Egner seg også til Alpint og Telemark, Jibbing, Topptur og Fjellsport.

Kvalitet: 3-lags Dermizax®NX: 100 % polyester
Vekt: 865 g (str. L)

Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skibukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!