Isogaisa Lady Jacket - ID: 1301-1

BergansIsogaisa Lady Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Isogaisa Lady Jacket fra Bergans

3-lags jakke spesielt utviklet for alpint og telemark. Den er vann- og vindtett og laget i mykt og behagelig 4-veis stretchmateriale for maksimal bevegelsesfrihet. Den prisvinnende Dermizax NX-membranen gir enestående pustende egenskaper.
Spesifikasjoner:
 • 3-lags Dermizax™ NX med 4-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper.
 • Fast hette tilpasset hjelm.
 • Lange ventilasjonsglidelåser under ermene.
 • Frontlommer, brystlomme, ermelomme, innerlomme og skibrille-lomme i mesh for optimal pusteevne og ventilasjon. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk.
 • Avtakbart snøskjørt. Recco® søkebrikke. Pusseklut for briller. Forlenget ryggparti. Laserkuttede og sveisede detaljer i refleks. Asymmetrisk lukking i front.
 • Spesielt utviklet for alpint og telemark. Egner seg også til frikjøring, topptur, fjellski, langrenn, fjellsport og friluftsliv.
 • Kvalitet: 3-lags Dermizax™ NX: 100 % polyester
 • Vekt: Dame str. M: 705 g
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Topptursjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!