Istinden 26L Lady - ID: A014300

BergansIstinden 26L Lady

Mer info

Mer om Istinden 26L Lady fra Bergans

Istinden 26 L Lady er en innovativ og stilren topptursekk. Den har en sikker løsning for diagonal bæring av skiene på vei opp, og rask og enkel tilgang til skredutstyr via utvendig lomme på vei ned. I tillegg har den en kroppsnær design som gjør at den sitter godt selv i de raske svingene.Istinden inngår i Bergans' Slingsby-serie, som består av topptur- og fjellsportprodukter der høy funksjonalitet, lav vekt og topp slitestyrke er perfekt balansert. Slingsby gir deg nøyaktig det du trenger. Ingen unødvendigheter! Bæresystem
Lett og komfortabel polstret rygg.

Sekkeposen
Glidelåsåpning i topp og i ryggen

Lommer
Lomme for snøspade. Egen lomme for skredutstyr. Lomme for ski-briller. Frontlomme med glidelås. Fast lomme med glidelås på hoftebelte. Innvendig glidelåslomme i frontlomme for oppbevaring av småting.

Ytterligere funksjoner
Feste for ski i front. Rikelig med festepunkter for bl.a. isøks og vandrestav. Avtakbart, elastisk hjelmnett. Klargjort for drikkesystem. Bærehåndtak i rygg. Nøkkelkrok. Justerbar brystrem. YKK glidelåser.

Bruksområde
Spesielt utviklet for topptur.

Volum: 26 L
Vekt: 1,15 kg
Brukerhøyde: 155 - 175 cm
Kvalitet: Nylon 420 D Velocity/Nylon 840 D Ballistic
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skiryggsekk

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!