Juniors Favourite - ID: 2200

BergansJuniors Favourite

Mer info

Mer om Juniors Favourite fra Bergans

Bergans Juniors Favoritt er en bekvem bæremeis for både barn og voksne. Les mer nedenfor om bæremeisen Juniors Favourite.

Bergans Juniors Favoritt har justerbar rygglengde.

Justerbar polstret 4-punktssele for sikring av barnet.

Sittehøyden kan justeres etter som barnet vokser.

Støtteben for bæremeisen når den står på bakken. Gjør det enkelt å sette inn og ta barnet ut av bæremeisen.

Reflekser.

Avtakbar sol-/regnbeskyttelse.

Stor lomme som kan tas av for å brukes som dagstursekk.

Glidelåslomme og nettlomme for vannflaske på sekken.

Kan gjøres mindre for transport.

For at barnet skal kunne sove trygt, finnes det sidestøtter.

Ryggpartiet, skulderreimene og avlastningsbeltet er belagt med et ventilerende og varmetransporterende nett for maksimal komfort.

 

Vekt: 3,5 kg

Høyde: 165-190 cm

 

VIKTIG!

Barn skal ikke sitte i bæremeis før de kan sitte oppreist selv. Greier barnet ditt å sitte ti minutter uten støtte, kan det sitte i en bæremeis i ti minutter. Greier det fire timer uten støtte, greier det fire timer i bæremeis. Generelt bør ikke barnet sitte i en bæremeis før det er ca. ni måneder eller veier rundt sju kg, men tidspunktet er avhengig av barnets fysiske kapasitet. Bæremeisen har maksimal kapasitet på 17 kg eller ca. fire år. Barn skal aldri sitte i bæremeis dersom ikke en voksen holder i stolen.

Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Bæremeis

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!