BergansJuniors Favourite

  Juniors Favourite - ID: 2200

  Mer info

  Mer om Juniors Favourite fra Bergans

  Bergans Juniors Favoritt er en bekvem bæremeis for både barn og voksne. Les mer nedenfor om bæremeisen Juniors Favourite.

  Bergans Juniors Favoritt har justerbar rygglengde.

  Justerbar polstret 4-punktssele for sikring av barnet.

  Sittehøyden kan justeres etter som barnet vokser.

  Støtteben for bæremeisen når den står på bakken. Gjør det enkelt å sette inn og ta barnet ut av bæremeisen.

  Reflekser.

  Avtakbar sol-/regnbeskyttelse.

  Stor lomme som kan tas av for å brukes som dagstursekk.

  Glidelåslomme og nettlomme for vannflaske på sekken.

  Kan gjøres mindre for transport.

  For at barnet skal kunne sove trygt, finnes det sidestøtter.

  Ryggpartiet, skulderreimene og avlastningsbeltet er belagt med et ventilerende og varmetransporterende nett for maksimal komfort.

   

  Vekt: 3,5 kg

  Høyde: 165-190 cm

   

  VIKTIG!

  Barn skal ikke sitte i bæremeis før de kan sitte oppreist selv. Greier barnet ditt å sitte ti minutter uten støtte, kan det sitte i en bæremeis i ti minutter. Greier det fire timer uten støtte, greier det fire timer i bæremeis. Generelt bør ikke barnet sitte i en bæremeis før det er ca. ni måneder eller veier rundt sju kg, men tidspunktet er avhengig av barnets fysiske kapasitet. Bæremeisen har maksimal kapasitet på 17 kg eller ca. fire år. Barn skal aldri sitte i bæremeis dersom ikke en voksen holder i stolen.

  Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

  Mer fra Bergans

  Vis alle Bæremeis

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

   Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

   Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
   Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!