Karitind Insulated Skirt - ID: A006070

BergansKaritind Insulated Skirt

Størrelseguide Mer info

Mer om Karitind Insulated Skirt fra Bergans

Karitind er utviklet spesielt for deg som trenger et vanntett og varmeforsterkende plagg enten de er på topptur, i skibakken eller er på tur i marka. Skjørtet gir deg kjapt varme når du trenger det som mest, og egner seg svært godt ved rast eller plutselig værskifte. 
Laget i vanntett, vindtett og pustende 2-lags Bergans Element® Active, og er vattert med lett PrimaLoft ® ECO isolasjon. Skjørtet holder deg skjermet fra elementene og gir ekstra varme til rompe og lår. 
 
Spesifikasjoner:
 • 2-lags Bergans Element® Active med 4-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper. Vattert med varmeisolerende PrimaLoft® ECO.
 • Frontlommer og lårlomme.
 • Hel, delbar toveis glidelås på venstre side for enklere å ta av og på. Glidelås på høyre side for ekstra bevegelsesfrihet. Beltehemper. 
 • Spesielt utviklet for friluftsliv. Egner seg også til jakt og livstil.
 • Kvalitet: 2-lags Bergans Element® Active: 72 % polyamid (Nylon)/28 % elastan (Spandex)
 • Isolasjon: PrimaLoft® ECO: 100 % polyester, 70 % resirkulert
 • Vekt str. S: 455 g
 • Vekt isolasjon: 60 m/g2
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Treningsbukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!