BergansKaritind Insulated Skirt

  Karitind Insulated Skirt - ID: A006070

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Karitind Insulated Skirt fra Bergans

  Karitind er utviklet spesielt for deg som trenger et vanntett og varmeforsterkende plagg enten de er på topptur, i skibakken eller er på tur i marka. Skjørtet gir deg kjapt varme når du trenger det som mest, og egner seg svært godt ved rast eller plutselig værskifte. 
  Laget i vanntett, vindtett og pustende 2-lags Bergans Element® Active, og er vattert med lett PrimaLoft ® ECO isolasjon. Skjørtet holder deg skjermet fra elementene og gir ekstra varme til rompe og lår. 
   
  Spesifikasjoner:
  • 2-lags Bergans Element® Active med 4-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper. Vattert med varmeisolerende PrimaLoft® ECO.
  • Frontlommer og lårlomme.
  • Hel, delbar toveis glidelås på venstre side for enklere å ta av og på. Glidelås på høyre side for ekstra bevegelsesfrihet. Beltehemper. 
  • Spesielt utviklet for friluftsliv. Egner seg også til jakt og livstil.
  • Kvalitet: 2-lags Bergans Element® Active: 72 % polyamid (Nylon)/28 % elastan (Spandex)
  • Isolasjon: PrimaLoft® ECO: 100 % polyester, 70 % resirkulert
  • Vekt str. S: 455 g
  • Vekt isolasjon: 60 m/g2
  Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

  Mer fra Bergans

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

   Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

   Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
   Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!