Kids' Trekking - ID: 2300

BILLIGKROKEN
10% ekstra - KODE

BergansKids' Trekking

Mer info

Mer om Kids' Trekking fra Bergans

Bergans Kids Trekking er Bergans tøffeste bæremeis.
På Bergans Kids Trekking er skulderreimene fullt justerbare for ulike rygglengder. Alle bærereimer er sydd i materialer som transporterer bort fuktighet og varme. Støtteben som gjør at man kan sette ned sekken ved isetting og uttaking av barnet. Laget i polyetster-ripstop.

Justerbar rygg- og sittehøyde etter som barnet vokser. Justerbar 4-punktssele for å sikre barnet. Kledd i fleece for maksimal komfort for barnet.

 

VIKTIG!

Barn skal ikke sitte i bæremeiser før de kan sitte oppreist selv. Greier barnet ditt å sitte ti minutter uten støtte, kan det sitte i en bæremeis i ti minutter. Greier det fire timer uten støtte, greier de fire timer i en bæremeis. Generelt bør ikke barnet bæres i en bæremeis før det er ca. ni måneder eller veier rundt sju kg, men tidspunktet er avhengig av barnets fysiske kapasitet. Barn skal aldri sitte i bæremeis dersom ikke en voksen holder i stolen.

Egenskaper for Kids' Trekking:
Vekt: 3700 g
Anbefalt makslast: 17 kg
Hoftebelte: Ja
Justerbar rygglengde: Ja
Stigbøyler: Ja
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Bæremeis

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!