Lifjell Anorak - ID: A005613

BergansLifjell Anorak

Størrelseguide Mer info

Mer om Lifjell Anorak fra Bergans

Lifjell Anorak har et unikt, patentsøkt design, og passer like godt til vinterens skiturer som til høstens fjellturer. Den er laget i vanntett, vindtett og pustende 3-lags Bergans Element® Active. Med 2-veis glidelås i siden kan du ta anorakken av og på som en jakke. Den store frontlommen fungerer som praktisk oppbevaringsplass for småting, og som ekstra ventilasjon.
Spesifikasjoner:
 • 3-lags Bergans Element® Active materiale. Vanntett, vindtett og pustende
 • Stor og regulerbar fast hette med høy krage, tunnelåpning og skjerm
 • Ventilasjonsglidelåser under ermene. Hel 2-veis glidelås i siden slik at anorakken kan tas på som en jakke. Glidelås i front med romslig kile for ekstra ventilasjon
 • Stor, horisontal frontlomme og brystlomme i mesh for optimal pusteevne, ventilasjon og større pakkvolum
 • Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning. Borrelåsjustering nederst på erme. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti
 • Spesielt utviklet for friluftsliv. Egner seg også til fjellski og langrenn
 • Kvalitet: 3-lags Bergans Element® Active: 100 % polyamid (Nylon)
 • Vekt str. L: 780 g
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Turjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!