Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Luster Jacket - ID: 1290

BergansLuster Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Luster Jacket fra Bergans

Bergans Luster Jacket er en vanntett Bergans skalljakke med avtakbar og justerbar hette. Les mer nedenfor om denne bekvemme skalljakken Luster Jacket. Bergans Luster Jacket  er en lett, vanntett skalljakke i komfortabelt Dermizax-stretchmateriale som lar tøyet puste. Avtakbar, justerbar hette med tunnelåpning og skjerm som gir god vindbeskyttelse samtidig som det gir god sikt selv under dårlige værforhold. Hetten har tre enhåndsjusteringer og er ekstra stor, noe som gjør det mulig å bære en hjelm eller en varmende hatt under den for maksimal komfort. Beskyttelsesklaff i myk fleece på glidelåsen gir beskyttelse for haken. Ekstra lange ventilasjonsåpninger med glidelås under armene, bøyde albuepartier og elastisk drasnor i jakkens underkant. Alle sømmer er teipede, noe som gjør jakken vanntett selv etter mange års bruk. Borrelåsjustering på ermene samt forlenget ryggparti for maksimal isolering og komfort. Front- og ermelommer med vannresistent glidelås og i mesh for optimal ventilasjon. Sikkerhetsreflekser på ermer, front og rygg. Stoff: 3-lags Dermizax.
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skalljakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!