Luster Jacket - ID: A008104

BergansLuster Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Luster Jacket fra Bergans

Bergans Luster Jacket er en vanntett skalljakke med avtakbar og justerbar hette. Designet med spesiell tanke på friluftsliv, men passer også for alpint, telemark og klassisk stil. Les mer om jakken nedenfor. Bergans Luster Jacket er en lett vanntett skalljakke i komfortabelt Dermizax-stretchmateriale som puster. Avtakbar, justerbar hette med tunnelåpning og skjerm som gir bra beskyttelse mot vinn samtidig som den gir bra sikt selv under dårlige forhold. Hetten har tre enhåndsjusteringer. Den er også ekstra stor slik at man kan ha hjelp under eller en varmende hodeplagg for maksimal komfort. Beskyttelsesklaff i myk fleece på glidelåsen beskytter haken. Ekstra lange ventilasjonsåpninger med glidelås under armene, formbøyde albuepartier samt justerbar stikk i nederkant. Alle sømmene er teipet, noe som medfører at jakken vil forbli vanntett selv etter mange år. Borrelåsjustering på armene og forlenget ryggpari for maksimal isolering og komfort. Front- og armlommer med vannavvisende glidelås og mesh for optimal ventilasjon. Sikkerhetsreflekser på armer, front og rygg. Materiale: 3-Layer Dermizax.

Egenskaper:
•Materiale: 100% Polyamid 
•Fram-, bryst- og armlommer
•Refleksdetaljer
•justerbar hette
•Herremodell
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skalljakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!