BergansLuster Jacket

  Luster Jacket - ID: A008104

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Luster Jacket fra Bergans

  Bergans Luster Jacket er en vanntett skalljakke med avtakbar og justerbar hette. Designet med spesiell tanke på friluftsliv, men passer også for alpint, telemark og klassisk stil. Les mer om jakken nedenfor. Bergans Luster Jacket er en lett vanntett skalljakke i komfortabelt Dermizax-stretchmateriale som puster. Avtakbar, justerbar hette med tunnelåpning og skjerm som gir bra beskyttelse mot vinn samtidig som den gir bra sikt selv under dårlige forhold. Hetten har tre enhåndsjusteringer. Den er også ekstra stor slik at man kan ha hjelp under eller en varmende hodeplagg for maksimal komfort. Beskyttelsesklaff i myk fleece på glidelåsen beskytter haken. Ekstra lange ventilasjonsåpninger med glidelås under armene, formbøyde albuepartier samt justerbar stikk i nederkant. Alle sømmene er teipet, noe som medfører at jakken vil forbli vanntett selv etter mange år. Borrelåsjustering på armene og forlenget ryggpari for maksimal isolering og komfort. Front- og armlommer med vannavvisende glidelås og mesh for optimal ventilasjon. Sikkerhetsreflekser på armer, front og rygg. Materiale: 3-Layer Dermizax.

  Egenskaper:
  •Materiale: 100% Polyamid 
  •Fram-, bryst- og armlommer
  •Refleksdetaljer
  •justerbar hette
  •Herremodell
  Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

  Mer fra Bergans

  Vis alle Skalljakker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

   Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

   Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
   Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!