Oppdal Insulated Lady Pants - ID: A046142

BergansOppdal Insulated Lady Pants

Størrelseguide Mer info

Mer om Oppdal Insulated Lady Pants fra Bergans

2-lags skibukse som er godt egnet for moderat til høyere aktivitet under tøffe værforhold. Vattert, vann- og vindtett bukse som er laget i mykt og behagelig Bergans Element Active® 4-veis stretch-materiale for maksimal bevegelsesfrihet. Damenmodell.
2-lags Bergans Element Active® med 4-veis stretch. Vanntett, vindtett og pustende. Vattert med varmeisolerende Bergans ArcticInsulation. Produktet inneholder bluesign® approved fabrics og vattering.
Ventilasjon på utsiden av lårene.
Frontlommer.
Innvendig bukseselehemper. Forhøyet ryggparti. Borrelåsjustering i livet. Formsydd kneparti. Glidelåsåpning nederst på bukseben. Forsterkning nederst på bukseben. Borrelåsjustering ved ankel. Reflekslogo.
Innvendig, fast gamasje med innvendig friksjonsstrikk. Hempe for feste av gamasjestrikk.

Kvalitet: 2-lags Bergans Element Active®: 83% polyester, 17% elastan
Vattering: Bergans ArcticInsulation: 100% polyester
Vekt isolasjon: 60 g/m²
Egenskaper for Oppdal Insulated Lady Pants:
Hovedmateriale: Polyester
Justering nederst på beinet: Ja
Membran: Other
Vanntett: Ja
Fôr: Lettfôrede
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 2 stk
Vannsøyle: 10000 mm
Pusteevne: 10000 gram/m2/24h
Stretch: Ja
Innebygd Recco: Nei
Bukseseler: Nei
Snølås ved ankler: Ja
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skibukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!