Oppdal Insulated Pants (2017) - ID: A026339

BergansOppdal Insulated Pants (2017)

Størrelseguide Mer info

Mer om Oppdal Insulated Pants (2017) fra Bergans

2-lags skibukse som er godt egnet for moderat til høyere aktivitet under tøffe værforhold. Vattert, vann- og vindtett bukse som er laget i mykt og behagelig Bergans Element Active 4-veis stretchmateriale for maksimal bevegelsesfrihet.
 • 2-lags Bergans Element Active med 4-veis stretch. Vanntett, vindtett og pustende. Vattert.
 • Innvendig, fast gamasje med innvendig friksjonsstrikk. Krok til å feste på støvel og hempe for feste av gamasjestrikk.
 • Ventilasjonsglidelåser på utsiden av lårene.
 • Frontlommer og baklomme.
 • Forhøyet ryggparti. Borrelåsjustering i livet. Beltehemper. Formsydd kneparti. Glidelåsåpning fra knærne og ned. Forsterkning nederst på bukseben. Borrelåsjustering ved ankel. Reflekslogo.
 • Spesielt utviklet for alpint og telemark.
 • Kvalitet: 2-lags Bergans Element Active: 83 % polyester 17 % elastan. Isolasjon: 100 % polyester
Egenskaper for Oppdal Insulated Pants (2017):
Hovedmateriale: Syntetisk
Membran: Other
Vanntett: Ja
Fôr: Varmfôrede
Membranteknikk: 2-lags
Stretch: Ja
Innebygd Recco: Nei
Bib: Nei
Bukseseler: Nei
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skibukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

  Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

  Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
  Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
1552.00
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!