Packsack Handle/Zipper - ID: 2550-1

BergansPacksack Handle/Zipper

Mer info

Mer om Packsack Handle/Zipper fra Bergans

En pose spesielt designet til å pakke inn ryggsekken når du skal sjekke den inn når du skal ta fly. Fungerer også bra alene som en kjempestor pakkpose.
Large passer sekker på mellom 75 og 130 liter, Medium passer sekker på mellom 40 og 75 liter. Er utstyrt med 2 glidelåser, slik at den kan låses med en liten hengelås. Gjennomsiktig plastlomme på framsiden for adresselapp.
 
Produktinfo for Bergan Pack Sack Handle/Zipper
Medium 
 • Vekt: 640 gram
 • Mål: 79x34x34 cm (LxBxH)
 • Sekker: 40-75 liter
 
Large
 • Vekt: 845 gram
 • Mål: 96,5x42x42 cm (LxBxH)
 • Sekker: 75-130 liter
 
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Ryggsekkstilbehør

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!