PowerFrame 130L - ID: 3810

BergansPowerFrame 130L

Mer info

Mer om PowerFrame 130L fra Bergans

Bergans Powerframe 130L er sekken for den ekstra tunge oppakningen. Ny og forbedret Powerframe med større sekkepose med videre åpning i toppen. 
Ekspanderbart, avtakbart lokk med lommer på innsiden og utsiden. Sekken kan håndteres med håndtakene bak og foran. Innvendig skillevegg. Utstyret nederst er lett å nå gjennom en ekstra stor, halvmåneformet glidelåsåpning. Utvendige skilommer, ekspanderbare sidelommer som kan gjøres om til en liten dagsekk, og mange festepunkter for utstyr foran og på toppen. Avtakbar dagsekk slik at rammen med bæresystemet kan brukes til å transportere bokser osv.
 • Ekstrautstyr: 
  • Flat høyre/venstre skulderrem til bruk ved jakt
  • Lokket kan byttes ut med Escape II dagsekk
 • Høyde: 175-195 cm
 • I robust polyester
Egenskaper for PowerFrame 130L:
Pakkevolum: 130 L
Vekt: 5300 g
Yttermål cirka (b x d x h): 37 x 38 x 138 cm
Hoftebelte: Ja
Avtakbart hoftebelte: Nei
Brystrem: Ja
Justerbar rygglengde: Ja
Snølås: Ja
Toppåpning: Avtagbart topplokk
Frontåpning: Ja
Skrittstropp: Nei
Stolfunksjon: Nei
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Tursekker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!