BergansPowerframe 130l

  Powerframe 130l - ID: 3810

  Mer info

  Mer om Powerframe 130l fra Bergans

  Bergans Powerframe 130L er sekken for den ekstra tunge oppakningen. Ny og forbedret Powerframe med større sekkepose med videre åpning i toppen. 
  Ekspanderbart, avtakbart lokk med lommer på innsiden og utsiden. Sekken kan håndteres med håndtakene bak og foran. Innvendig skillevegg. Utstyret nederst er lett å nå gjennom en ekstra stor, halvmåneformet glidelåsåpning. Utvendige skilommer, ekspanderbare sidelommer som kan gjøres om til en liten dagsekk, og mange festepunkter for utstyr foran og på toppen. Avtakbar dagsekk slik at rammen med bæresystemet kan brukes til å transportere bokser osv.
  • Ekstrautstyr: 
   • Flat høyre/venstre skulderrem til bruk ved jakt
   • Lokket kan byttes ut med Escape II dagsekk
  • Høyde: 175-195 cm
  • I robust polyester
  Egenskaper for Powerframe 130l:
  Pakkevolum: 130 L
  Vekt: 5300 g
  Yttermål cirka (b x d x h): 37 x 38 x 138 cm
  Hoftebelte: Ja
  Avtakbart hoftebelte: Nei
  Brystrem: Ja
  Justerbar rygglengde: Ja
  Snølås: Ja
  Toppåpning: Avtagbart topplokk
  Frontåpning: Ja
  Skrittstropp: Nei
  Stolfunksjon: Nei
  Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

  Mer fra Bergans

  Vis alle Tursekker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

   Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

   Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
   Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!