Rondane 4-Pers Tent - ID: A008520

BergansRondane 4-Pers Tent

Mer info

Mer om Rondane 4-Pers Tent fra Bergans

Den nye teltserien Rondane bygger på Bergans tidligere og framgangsrike Compact-serie. Rondane har fått en hel del oppdateringer som nye festepunkter for stormliner, nye teltpinner, større ventilasjonsåpninger og et bedre gulv. I Bergans Rondane 4 finner du utstyrslommer og større åpninger for ventilasjon på begge sider. Yttertelt i ripstop nylon med silikonbelegg. Stengene i aluminium er lette og står stabilt selv i sterk vind. Høy midtbue som gir ekstra takhøyde der det trengs mest.

Egenskaper for Rondane 4:
•Vekt: Ca 3,7 kg (Pakkepose, teltpinner og barduner ca 300g).
•Mål, innertelt:225 x 210 x 105 cm.
•Soveareal: 4,725 kvm.
•Vannsøyle, bunnduk: 5000 mm.
•Vannsøyle, ytterduk: 5000 mm
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Tunneltelt

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!