Stranda Lady Pant Standard - ID: 9611

BergansStranda Lady Pant Standard

Størrelseguide Mer info

Mer om Stranda Lady Pant Standard fra Bergans

Stranda Lady Pant fra Bergans er en myk og komfortabel skibukse i 2-lags Dermizax™ fôret med fukttransporterendeFieldsensor™. Glidelås fra låret og ned for ekstra ventilasjon når det trengs.
Lett, teknisk bukse i 2-lags vanntett, vindtett og pustende Dermizax™-stretch, et mykt og komfortabelt materiale. Fôret med fukttransporterende Fieldsensor™. Unikt og hurtigtørkende mesh-fôr. Tørker raskere og føles tørrere og mer behagelig enn ordinære fôr-kvaliteter slik at du kan være ute så lenge du ønsker.
 
Produktinfo:
 • Frontlommer, ventilasjonsglidelås fra låret og ned, uttakbar isolasjonsplate på knærne
 • Forsterkning nederst på bukseben
 • Forhøyet ryggparti, borrelåsjustering i livet
 • Avtakbare, justerbare seler
 • Innvendig, fast gamasje med innvendig friksjonsstrikk og borrelåsåpning

Materiale: 2-lags Dermizax™: 100 % polyester 
Str.: Dame: XS-XXL + kort og lang benlengde 
Vekt: Damestr.: M: 750 g  
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Skibukser

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!