Stryn Jacket - ID: 1380

BergansStryn Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Stryn Jacket fra Bergans

Før du endelig kan sette utfor og bare nyte svingene i puddersnøen på vei ned, må du først kjempe deg i sikksakk oppover fjellsiden, klatre over kløfter og finne nye veier opp. Med Stryn Jacket fra Bergans, er det nesten en nytelse å jobbe seg oppover også.
Jakken er spesialdesignet for utfordrende toppturer, både opp- og nedover, og gir enestående ventilasjon. Den prisvinnende Dermizax™ NX-membranen sørger for vanntett, vindtett og pustende ytelser på høyeste nivå.
 
Teknisk jakke i 3-lags Dermizax™ NX. Den nye Dermizax™ NX-membranen er vanntett og vindtett, og har utmerket pusteevne. 4-veis stretchmateriale gir deg enestående bevegelsesfrihet.

Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk. For å få en hel dress kan jakken kobles sammen med buksene Sirdal eller Sirdal Insulated, som har elastisk mellomstykke. Dette gjøres da ved å fjerne snøskjørtet og bruke samme glidelås.
 
Produktinfo:
 • Lange ventilasjonsglideåser under ermene, Recco®-søkebrikker og fast hette tilpasset hjelm
 • Avtakbart snøskjørt
 • Frontlommer, brystlomme, innerlomme, innvendig skikortlomme og goggelslomme i mesh for å forhindre redusert  pusteevne
 • Laserkuttede og sveisede detaljer i refleks, forlenget ryggparti og pusseklut for briller

Materiale: 3-lags Dermizax™NX: 100 % polyester
Str.: Herre S-XXL
Vekt: Herrestr. L: 770 g 
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Topptursjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!