BergansStryn Jacket

  Stryn Jacket - ID: 1380

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Stryn Jacket fra Bergans

  Før du endelig kan sette utfor og bare nyte svingene i puddersnøen på vei ned, må du først kjempe deg i sikksakk oppover fjellsiden, klatre over kløfter og finne nye veier opp. Med Stryn Jacket fra Bergans, er det nesten en nytelse å jobbe seg oppover også.
  Jakken er spesialdesignet for utfordrende toppturer, både opp- og nedover, og gir enestående ventilasjon. Den prisvinnende Dermizax™ NX-membranen sørger for vanntett, vindtett og pustende ytelser på høyeste nivå.
   
  Teknisk jakke i 3-lags Dermizax™ NX. Den nye Dermizax™ NX-membranen er vanntett og vindtett, og har utmerket pusteevne. 4-veis stretchmateriale gir deg enestående bevegelsesfrihet.

  Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk. For å få en hel dress kan jakken kobles sammen med buksene Sirdal eller Sirdal Insulated, som har elastisk mellomstykke. Dette gjøres da ved å fjerne snøskjørtet og bruke samme glidelås.
   
  Produktinfo:
  • Lange ventilasjonsglideåser under ermene, Recco®-søkebrikker og fast hette tilpasset hjelm
  • Avtakbart snøskjørt
  • Frontlommer, brystlomme, innerlomme, innvendig skikortlomme og goggelslomme i mesh for å forhindre redusert  pusteevne
  • Laserkuttede og sveisede detaljer i refleks, forlenget ryggparti og pusseklut for briller

  Materiale: 3-lags Dermizax™NX: 100 % polyester
  Str.: Herre S-XXL
  Vekt: Herrestr. L: 770 g 
  Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

  Mer fra Bergans

  Vis alle Toppturjakker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

   Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

   Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
   Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!