Stryn Softshell Jacket - ID: A005647

BergansStryn Softshell Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Stryn Softshell Jacket fra Bergans

Stryn er en av Bergans mest tekniske softshelljakker og er laget i vindtett og vannavvisende 4-veis stretch. Den har fast hette og ventilasjonsglidelåser under ermene som gir mulighet for regulering av temperaturen. Når du skal velge en softshelljakke for aktivt bruk, trenger du ikke se lengre enn til Stryn.
Egenskaper:
 • Vindtett og vannavvisende softshell med 4-veis stretch. Høy pustende evne.
 • Fast, regulerbar hette med høy krage.
 • Ventilasjonsglidelåser under ermene.
 • Frontlommer og brystlomme. Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk.
 • Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning. Borrelåsjustering nederst på erme. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti.
 • Spesielt utviklet for fjellsport. Egner seg også til friluftsliv.
 • Kvalitet: 100 % polyester
 • Vekt: Herre str. L: 790 g 
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Langrennsjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!