BergansTrolltind Lady Jacket

  Trolltind Lady Jacket - ID: A005924

  Størrelseguide Mer info

  Mer om Trolltind Lady Jacket fra Bergans

  Brevandring, toppturer og skikjøring. Trolltind Lady Jacket er et utmerket valg for deg som trenger en jakke til et bredt spekter av aktiviteter. Den er vann- og vindtett og laget i komfortabel 2-veis stretchmateriale for god bevegelsesfrihet. Den prisvinnende Dermizax NX-membranen gir enestående pustende egenskaper.
  Spesifikasjoner:
  • 2-lags Dermizax™ NX med 2-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper. Foret med pustende Fieldsensor™. Et unikt nettingfôr som tørker raskere og føles tørrere og mer behagelig enn ordinære forkvaliteter.
  • Stor, regulerbar og avtakbar hette tilpasset hjelm. Høy krage, tunnelåpning, skjerm og wire.
  • Lange ventilasjonsglidelåser under ermene. 2-veis vannavvisende glidelås i front.
  • Frontlommer, brystlommer med ekspansjonsfold for ekstra volum, ermelomme og innerlomme (herre). Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk.
  • Avtakbart, justerbart snøskjørt med friksjonsstrikk. Recco® søkebrikke. Pusseklut for briller. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning. Borrelåsjustering nederst på erme. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti.
  • Spesielt utviklet for alpint og telemark. Egner seg også til frikjøring, topptur, fjellski, langrenn, fjellsport og friluftsliv.
  • Kvalitet: 2-lags Dermizax™ NX: 100 % polyester
  • Vekt: Dame str. S: 790 g
  Egenskaper for Trolltind Lady Jacket:
  Vanntett: Ja
  Membran: Dermisax
  Snølås: Ja
  Hovedmateriale: Polyester
  Fôr: Ufôrede
  Membranteknikk: 2-lags
  Antall lommer: 6 stk
  Stretch: Ja
  Innebygd Recco: Ja
  Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

  Mer fra Bergans

  Vis alle Toppturjakker

  • Miljø og etikk

   Blank

   "Många goda initiativ till att hitta sätt att vara resurseffektiv."


   Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

   Miljö: All bomull som används är ekologisk. Bluesign-certifierade. Certifierade enligt Nordic Lighthouse, en norsk miljömärkning enligt IS0 14000. Blue sign, ett proaktivt sätt att hålla koll på kemikalierna i produkterna.

   Återvinning: Bergans använder återvunnet material i flera av sina produkter

   Djur: Enbart mulesing-fri merionoull och dun från ej levandeplockade gäss.
   Etik: Ethical Trading Initative med Code of Conduct där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
  Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!

  Sammenlign produkterSammenlign

  Toolbar example

  Klikk på -symbolet på de produktene du vil sammenligne

  Med vårt verktøy for sammenligning av produkter kan du enkelt se og sammenligne de ulike egenskapene på produktene.
  Informasjonen varierer alt etter hvilke produkter du velger, f.eks. farger, tilgjengelige størrelser, antall lommer, for, vekt, batteritid og mye mer.
  - Dette gjør det enklere for deg å finne riktig produkt!

   Ta bort valg

   Mine favoritterSe dine favoritter

   Toolbar example

   Klikk på -symbolet for å markere som favoritt

   Her finner du de seneste produktene du har markert som favoritter. Logg inn på «mine sider» for å se alle dine favoritter, under «mine favoritter».
   - Alle dine favoritter samlet på en plass!