Trolltind Lady Jacket - ID: A005924

BergansTrolltind Lady Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Trolltind Lady Jacket fra Bergans

Brevandring, toppturer og skikjøring. Trolltind Lady Jacket er et utmerket valg for deg som trenger en jakke til et bredt spekter av aktiviteter. Den er vann- og vindtett og laget i komfortabel 2-veis stretchmateriale for god bevegelsesfrihet. Den prisvinnende Dermizax NX-membranen gir enestående pustende egenskaper.
Spesifikasjoner:
 • 2-lags Dermizax™ NX med 2-veis stretch. Vanntett, vindtett og enestående pustende egenskaper. Foret med pustende Fieldsensor™. Et unikt nettingfôr som tørker raskere og føles tørrere og mer behagelig enn ordinære forkvaliteter.
 • Stor, regulerbar og avtakbar hette tilpasset hjelm. Høy krage, tunnelåpning, skjerm og wire.
 • Lange ventilasjonsglidelåser under ermene. 2-veis vannavvisende glidelås i front.
 • Frontlommer, brystlommer med ekspansjonsfold for ekstra volum, ermelomme og innerlomme (herre). Frontlommene er plassert slik at de ikke kommer i konflikt med hoftebelte ved bæring av sekk.
 • Avtakbart, justerbart snøskjørt med friksjonsstrikk. Recco® søkebrikke. Pusseklut for briller. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Formsydd ermeavslutning. Borrelåsjustering nederst på erme. Enhånds elastisk snorstramming i underkant. Forlenget ryggparti.
 • Spesielt utviklet for alpint og telemark. Egner seg også til frikjøring, topptur, fjellski, langrenn, fjellsport og friluftsliv.
 • Kvalitet: 2-lags Dermizax™ NX: 100 % polyester
 • Vekt: Dame str. S: 790 g
Egenskaper for Trolltind Lady Jacket:
Vanntett: Ja
Membran: Dermisax
Snølås: Ja
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Ufôrede
Membranteknikk: 2-lags
Antall lommer: 6 stk
Stretch: Ja
Innebygd Recco: Ja
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Topptursjakker

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!