Weekend deal - knallpriser på Gridarmor!   

Visbretind Lady Jacket - ID: A012332

BergansVisbretind Lady Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Visbretind Lady Jacket fra Bergans

Hybridjakke med kroppsnær passform spesielt utviklet for topptur. Godt egnet som ytterplagg når det ikke blåser for mye eller som mellomplagg. Laget i kombinasjon av vindtett stoff for beskyttelse av utsatte steder og stretch fleecemateriale for maksimal pusteevne. 

Visbretind inngår i Bergans' Slingsby-serie, som består av topptur- og fjellsportprodukter der høy funksjonalitet, lav vekt og topp slitestyrke er perfekt balansert. Slingsby gir deg nøyaktig det du trenger. Ingen unødvendigheter!


Vindtett, Pontetorto NoWind materiale i kombinasjon med Pontetorto Technostretch for optimal pusteevne. Lav vekt og lite pakkvolum. Høy, tettsittende krage. Napoleonslommer med 2-veis glidelås for enklere inngang til lommene ved bruk av sekk. Denne lommekonstruksjonen gir også god ventilasjonsmulighet. Ermlomme tilpasset heiskort. Formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. Forlenget ryggparti.

Kvalitet: Pontetorto NoWind: 86 % polyamid (Nylon)/14 % elastan (Spandex)/Pontetorto Technostretch: 94 % polyester/6 % elastan
Størrelser: XS-XL
Vekt: 385 g (str. M)

 

Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!