Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Women's Finnsnes Fleece Jacket - ID: A127894

Julefest
20% - KODE

BergansWomen's Finnsnes Fleece Jacket

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Finnsnes Fleece Jacket fra Bergans

Women's Finnsnes Fleece Jacket fra Bergans er en lett fleecejakke for kvinner. Fleece har en stilig og enkel design som gjør den allsidig - bruk den til utendørsaktiviteter eller som hverdagsplagg. Den har to strategisk plasserte lommer som ikke er i veien når du bærer en ryggsekk. Fleeceen har også utvidet ryggseksjon og ingen sidesømmer eller skuldersømmer, noe som gjør den veldig behagelig. I underkanten er det elastisk justering.
Materiale: 100 % polyester
Egenskaper for Women's Finnsnes Fleece Jacket :
Justerbar fald: Ja
Passform: Normal
Materiale: Polyester
Bærekraft: bluesign
Toveis glidelås: Nei
Glidelås: Hellang
Vekt: 325 g
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Mansjetter med tommelhull: Nei
Bergans startet allerede i 1908, som en innovativ produsent med sitt revolusjonerende bæresystem. Bergans har sine røtter i eventyret. Ole F. Bergan oppfant og patenterte den første rammeryggsekken allerede i 1908. Vi var med og utstyrte Amundsen som var først på Sydpolen, Hillary på hans første bestigning av Mount Everest og Shackleton på hans eventyr. Ingen annen produsent kan matche den kunnskapen vi har skaffet oss om ekspedisjoner til polarområdene. Det er vår arv og en del av vår historie. Vår lange historie har gitt oss en uvurderlig kunnskap om hvordan vi konstruerer klær og utstyr for ekstreme miljøer. Det er kunnskap vi bruker når vi designer telt og soveposer og vår omfattende kolleksjon av klær for outdoor, skiløping, jakt, lifestyle og for barn og ungdom.

Mer fra Bergans

Vis alle Mellomlagsgensere

 • Miljø og etikk

  Blank

  "Mange gode initiativ til å finne måter å være ressurseffektiv på."

  Christiane Dolva, Corporate Responsibility Manager, Bergans

  Miljø: All bomull som blir brukt er økologisk. Bluesign-sertifiserte. Sertifiserte i henhold til Nordic Lighthouse, en norsk miljømerking i henhold til IS0 14000. Bluesign er en proaktiv måte å holde et øye med kjemikaliene i produktene.

  Gjenvinning: Bergans bruker resirkulert materiale i flere av produktene sine.

  Dyr: Kun mulesing-fri merionoull og dun ikke-levendeplukkede gjess.

  Etikk: Ethical Trading Initative med Code of Conduct der det finnes 
  där det finns målsättningar. Varje gång levernatörer besöks kollas brister i arbetsmiljö m.m. och följs upp.
Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!