Background nature 380

Vi er dessverre utsolgt for varemerket du søkte etter.

Kanskje noen av produktene nedenfor kan passe deg? Ellers så anbefaler vi at du bruker søkefunksjonen for å finne det du vil ha.

Gi oss gjerne beskjed om hvilken side du prøvde å besøke, slik at vi kan rette opp feilen. Om du klikket på en lenke som ikke fungerte, er vi takknemlige om du oppgir hvilken lenke det gjelder, samt på hvilken side lenken er. Kontakt oss.

Historien om Berghaus begynner på slutten av 60-tallet, da de to fjellklatrerne Peter Lockey og Gordon Davison opplevde en felles frustrasjon over mangelen på skikkelig godt utformet friluftsutstyr og utendørsprodukter. De tok saken i egne hender og Berghaus har nå i over 40 år levert høykvalitetsutstyr og klær for alle typer sport og friluftsliv. Vil du kjøpe Berghaus i Norge, finner du en rekke produkter her hos oss på Outnorth.

Lang historie av innovasjon


Berghaus er ledende når det kommer til mange ulike typer utendørsprodukter, og ikke minst er ryggsekkene deres, som lenge har vært en vital del av varemerket, et område hvor de også har stått for mange innovasjoner gjennom årene. Et utvalg av ryggsekkene finner du her hos Outnorth sammen med en mengde andre høykvalitative produkter fra det britiske varemerket.Ansvar og miljøbevissthet


Berghaus jobber for å ha den sikreste produksjonen for både mennesker, omgivelser og miljø. Foretakets ansvarsarbeid hviler på fire grunnsteiner: holdbarhet, miljø, etisk handel og støtte til lokale initiativ med nære bånd til friluftsliv. En selvfølgelighet for mange varemerker som jobber i nærheten av naturen, også for Berghaus.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!