Biolite

-
BioLite utvikler og produserer avanserte energiprodukter som gjør matlaging med tre like ren, sikker og lett som moderne brensel. Samtidig gir den elektrisitet til å lade mobiltelefoner og LED-lykter off-grid.

Biolite

(19 varer)

BioLites produkter gjør det trygt og enkelt for deg å lage mat med hjelp av ved og samtidig skape elektrisitet slik at du kan lade elektronikk.

BioLite BaseCamp

I sortimentet fra BioLite finner du BaseCamp, et litt større kjøkken som har kapasitet til å lage mat til flere personer med kvister og lignende som brensel. Samtidig som du lager mat, der du helst vil, forvandler BaseCamp varmen til elektrisitet. Via USB-uttaket kan du bruke elektrisiteten til å for eksempel lade mobilen.

Kok vann og generer elektrisitet

Et annet skikkelig heftig produkt i BioLites sortiment er KettleCharge. Om du befinner deg i jakthytta uten elektrisitet, men har behov for å lade telefonen din – ingen grunn til bekymring. Kok vann med KettleCharge og på kun et par minutter genererer den strøm til telefonen via et USB-uttak. Styrken som utvinnes er av samme kraft som den du får direkte fra et vegguttak. På LED-panelet ser du styrken på varmekilden, samt hvor mye elektrisitet den genererer. Sørg for at du tar deg en titt gjennom Biolites sortiment av smarte, funksjonelle og miljøvennlige produkter.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!