Kids' Arizona Birko-Flor Narrow - ID: A037676

Julefest
20% - KODE

BirkenstockKids' Arizona Birko-Flor Narrow

Størrelseguide Mer info

Mer om Kids' Arizona Birko-Flor Narrow fra Birkenstock

Kids' Arizona Birko-Flor fra Birkenstock er en klassisk sandal i Birko-Flor skinnlignende materiale. Denne lette, stabile og slitesterke sandalen kan takle enhver hverdagssituasjon - og barn vil elske hvor enkle de er å ta av og på.
  • Original Birkenstock fotseng med 3D-profil: anatomisk formet
  • Overdel: Birko-Flor som er et lettstelt PVC-materiale med mykt fleecefôr innvendig. Materialet er snill mot huden, behagelig og svært slitesterkt - uten å være skinn.
  • Fotseng med semsket skinn
  • Såle: EVA med god støtdemping

Egenskaper for Kids' Arizona Birko-Flor Narrow:
Lest: Tynn
Tåbeskyttelse: Nei
Extra vattentålig: Nei
Yttermateriale: Syntetisk
Laget i: Tyskland
Historien om Birkenstock begynner i år 1774, da Johann Adam Birkenstock tok over et gammelt skomakeri. I 1896 noteres det at Konrad Birkenstock, daværende eier av to store skobutikker med ortopedservice i Tyskland, reiste rundt og foreleste om sine revolusjonerende idéer om ortopedi og anatomi. Ifølge Konrad bør foten bevege seg på "rett måte" og ikke fikseres med metallinnlegg som var vanlig på den tiden. Utviklingen har bare fortsatt og i dag består Birkestock av et antall ulike varemerker som retter seg mot ulike målgrupper; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio og Birki's.

Mer fra Birkenstock

Vis alle Sandaler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!