Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Unisex Arizona Oiled Nubuck Leather Soft Footbed Regular - ID: A052252

Julefest
20% - KODE

BirkenstockUnisex Arizona Oiled Nubuck Leather Soft Footbed Regular

Størrelseguide Mer info

Mer om Unisex Arizona Oiled Nubuck Leather Soft Footbed Regular fra Birkenstock

Den klassiske Arizona-sandalen fra Birkenstock kommer her i oljet nubuck skinn. Som forgjengeren, Arizona Oiled Nubuck Leather Soft Footbed Regular har to justerbare stropper, ekstra myk fotseng og EVA yttersåle som demper støt og ruhet i bakken.
  • Normal lest
  • Anatomisk formet kork-lateks fotseng
  • Oljet nubuck skinn topp
  • Mokka fôr
  • EVA yttersåle
  • Laget i Tyskland
Egenskaper for Unisex Arizona Oiled Nubuck Leather Soft Footbed Regular:
Tåbeskyttelse: Nei
Extra vattentålig: Nei
Historien om Birkenstock begynner i år 1774, da Johann Adam Birkenstock tok over et gammelt skomakeri. I 1896 noteres det at Konrad Birkenstock, daværende eier av to store skobutikker med ortopedservice i Tyskland, reiste rundt og foreleste om sine revolusjonerende idéer om ortopedi og anatomi. Ifølge Konrad bør foten bevege seg på "rett måte" og ikke fikseres med metallinnlegg som var vanlig på den tiden. Utviklingen har bare fortsatt og i dag består Birkestock av et antall ulike varemerker som retter seg mot ulike målgrupper; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio og Birki's.

Mer fra Birkenstock

Vis alle Sandaler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!