Forlenget åpent kjøp frem til den 05. januar 2024

Women's Arizona EVA Narrow - ID: A100844

Julefest
20% - KODE

BirkenstockWomen's Arizona EVA Narrow

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Arizona EVA Narrow fra Birkenstock

Arizona EVA Black Slim er en svømmesandal for damer i klassisk design. Fotsengen til Arizona EVA Black Slim er anatomisk bygget for å støtte og spre vekt gjennom foten, slik at du kan være både stilig og komfortabel hele dagen, både på stranden og i byen.
  • Smal lese
  • Materiale: EVA
Egenskaper for Women's Arizona EVA Narrow:
Lest: Tynn
Tåbeskyttelse: Nei
Extra vattentålig: Nei
Yttermateriale: Syntetisk
Vekt per sko: 198 g
Historien om Birkenstock begynner i år 1774, da Johann Adam Birkenstock tok over et gammelt skomakeri. I 1896 noteres det at Konrad Birkenstock, daværende eier av to store skobutikker med ortopedservice i Tyskland, reiste rundt og foreleste om sine revolusjonerende idéer om ortopedi og anatomi. Ifølge Konrad bør foten bevege seg på "rett måte" og ikke fikseres med metallinnlegg som var vanlig på den tiden. Utviklingen har bare fortsatt og i dag består Birkestock av et antall ulike varemerker som retter seg mot ulike målgrupper; Birkenstock, Birkenstock shoes, Birkenstock professional, Papillio og Birki's.

Mer fra Birkenstock

Vis alle Sandaler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!