Bjørn Dæhlie

-
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Bjørn Dæhlie

(45 varer)

Fortsetter å følge og oppfylle sine drømmer

Ifølge Dæhlie selv fantes drømmen om å bli olympisk mester allerede som barn. Nå er drømmen hans å lage markedets beste klær for langrennskigåing, noe han gjør med sin enorme erfaring fra hele sportsbransjen og ikke minst skigåing i seg selv. Han har sett at det umulige kan bli mulig og holder ikke tilbake på ambisjonene hva enn han gjør.

Personlig en stor del av merkevaren

I 1996 introduserte Dæhlie sin egen kolleksjon med tekniske skiklær med funksjonalitet og renhet som fremste slagord. Bjørn Dæhlie har ikke bare satt sitt navn på klærne, men har fra starten av hatt et stort engasjement i foretakets produksjonsutvikling og markedsføring.

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!