Backpack 13 L - ID: A054796

Bjørn DæhlieBackpack 13 L

Mer info

Mer om Backpack 13 L fra Bjørn Dæhlie

Backpack 13L er en teknisk og lett ryggsekk perfekt for løping, sykling og ski. Laget i et vannavstøtende materiale for å sikre holdbarhet. Har et hovedrom med en kompresjonslomme for 10L eller 13L, en liten lomme med glidelås på utsiden, samt en lomme for Camelback. Et ekstra bærehåndtak på toppen. De polstrede skulderstroppene og hoftebeltet er justerbart for bedre komfort og passform. Regulerbar vest i front for å holde sekken på plass under aktivitet, mesh på baksiden for å sikre ventilasjon. Refleksdetaljer for økt synlighet, alle glidelåser er vanntette. Material: 72% PVC, 28% polyester
Egenskaper for Backpack 13 L:
Kjønn: Unisex
Pakkevolum: 13 L
Hoftebelte: Ja
Justerbar rygglengde: Nei
Tilrettelagt for væskesystem: Ja
Væskesystem inkludert: Nei
Toppåpning: Glidelås
Organizer: Nei
Integrert regntrekk: Nei
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Løpesekker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!