Jacket Champion - ID: A033198

Bjørn DæhlieJacket Champion

Mer info

Mer om Jacket Champion fra Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie Jacket Champion er en svært teknisk langrennsjakke med smal passform, ment for aktivitet med høy intensitet. Elastisk softshellmateriale, med god fukttransport. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av langvarige farger og dens evne til å tåle vær. Elastiske paneler på siden og under ermene for god bevegelighet. Meshpaneler bak for optimal ventilasjon. Formsydde ermer og skuldre for maksimal bevegelighet. Jakken har 360 grader reflekterende partier for økt synlighet. Strammesnor nederst på jakken som kan justeres med en hånd. To håndlommer foran og YKK glidelåser. Material: 100% Polyester
Egenskaper for Jacket Champion:
Vanntett: Nei
Snølås: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Ufôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Justerbar midje: Ja
Pit zips: Nei
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Løpejakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!