Jacket Fluid - ID: A033187

Bjørn DæhlieJacket Fluid

Størrelseguide Mer info

Mer om Jacket Fluid fra Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie Jacket Fluid er en lettere langrennsjakke i softshell med smal passform, laget for trening med normal intensitet. Stretchpaneler i ryggen for full bevegelighet og ventilasjon. Vind- og vannavstøtende softshellmateriale i front og på ermene. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær To håndlommer med glidelås i front og elastisk mansjett. Innvendig snøring nederst på jakken for tilpasset passform. Material: 100% polyester
Egenskaper for Jacket Fluid:
Vanntett: Nei
Snølås: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Ufôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Justerbar midje: Nei
Pit zips: Nei
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Langrennsjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!