Jacket Podium Women - ID: A040669

Bjørn DæhlieJacket Podium Women

Størrelseguide Mer info

Mer om Jacket Podium Women fra Bjørn Dæhlie

Jacket Podium fra Bjørn Dæhlie er en varm og lett dunjakke for kalde vinterdager. Passer perfekt til fritidsbruk eller før og etter trening. Jakken er fylt med 60/40 dun/fjær. Elastiske, behagelige mansjetter og justerbar hette. To håndlommer med glidelås og børstet innside. Trykket i mønstret stoff. Outside: 92% Polyamide, 8% Elastane
Padding: 100% Duck down
Egenskaper for Jacket Podium Women :
Fillpower: 600 cubicinches per ounce
Vanntett: Nei
Membran: Nei
Hovedmateriale: Polyamid
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Pakkepose inngår: Nei
Fyll: Andedun
Prosent dun: 60 %
Prosent fjær: 40 %
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Vinterjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!