Jacket Spectrum 3.0 Wmn - ID: A033190

Bjørn DæhlieJacket Spectrum 3.0 Wmn

Størrelseguide Mer info

Mer om Jacket Spectrum 3.0 Wmn fra Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie Jacket Spectrum 3.0 Wmn er en ultralett teknisk ski- og løpejakke ment for trening med høy intensitet. Elastisk, ventilerende og vannavvisende 2-lags softshellmateriale. Elastisk mesh på rygg og under ermene for optimal ventilasjon og temperaturregulering. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av langvarige farger og dens evne til å tåle vær. Formsydde ermer for økt bevegelighet. Tapede sømmer for vannavvisning. Refleksdetaljer for økt synlighet. Strammesnor nederst på jakken som kan justeres med en hånd. To håndlommer foran og YKK glidelåser.
Egenskaper for Jacket Spectrum 3.0 Wmn:
Vanntett: Nei
Snølås: Nei
Hovedmateriale: Syntetisk
Fôr: Ufôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Stretch: Ja
Justerbar midje: Ja
Pit zips: Nei
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Løpejakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!