Long Sleeve Tech Wind - ID: A033194

Bjørn DæhlieLong Sleeve Tech Wind

Størrelseguide Mer info

Mer om Long Sleeve Tech Wind fra Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie Long Sleeve Tech Wind er en teknisk slimfit baselayer med svært god passform og moderne design, kombinert med en lett vindtett stoff i front for ekstra beskyttelse. Laget i et særdeles lett og elastisk materiale som gir best mulig fukttransport. Strategisk plasserte meshpaneler på ryggen sikrer optimal ventilasjon. Elastiske sømmer for god bevegelighet. Tech hjelper deg å holde kroppen varm og tørr, også ved høy intensitet. Tech oppleves lett og behagelig mot huden passer like godt alene som under en jakke. Material: 91% polyester, 9% elastane
Egenskaper for Long Sleeve Tech Wind:
Materiale: Syntetisk
Glidelås: Nei
Flatlocksømmer: Ja
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Overdeler

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!