Top Mora - ID: A033183

Bjørn DæhlieTop Mora

Størrelseguide Mer info

Mer om Top Mora fra Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie Top Mora er en slimfit, svært teknisk treningsoverdel med YKK glidelås i halsen. Et perfekt alternativ til racesuit på kaldere dager. Vind- og vannavvisende softshell i front med svært gode fukttransporterende egenskaper. Reflekterende print på øvre del av ermene og skuldre gir deg 360 graders synlighet. Strategisk plasserte meshpaneler sikrer maksimal ventilasjon og fukttransport. Formsydde ermer og elastiske sømmer for økt mobilitet og komfort. Tommelhull på ermene. Silikonkant nederst sikrer optimal passform.
Egenskaper for Top Mora:
Materiale: Syntetisk
Glidelås: Kort
Kompresjon: Nei
Meshpaneler: Ja
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Løpegensere

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!