Women's Full Zip Wool - ID: A054804

Bjørn DæhlieWomen's Full Zip Wool

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Full Zip Wool fra Bjørn Dæhlie

Women's Full Zip Wool fra Bjørn Dæhlie er en lett og behagelig hettejakke med ull. Passer perfekt som et varmende mellomlag på kalde dager eller til fritidsbruk. God stretch og en behagelig innside av micro fleece for ekstra isolasjon. To håndlommer med glidelås og en behagelig hette. Ermene avsluttes med elastiske mansjetter med tommelhull.
Egenskaper for Women's Full Zip Wool:
Materiale: Merinoull/syntetisk
Glidelås: Hellang
Hette: Fast
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Nei
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!