Women's Jacket Thermal - ID: A054806

Bjørn DæhlieWomen's Jacket Thermal

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Jacket Thermal fra Bjørn Dæhlie

Women's Jacket Thermal fra Bjørn Dæhlie er en varmere langrennsjakke som passer for tur og rolig trening. Vind- og vannavvisende softshell, med fleecefor innvendig. Bionic Finish Eco® gir holdbarhet i materialet, både i form av fargenes holdbarhet og dens evne til å tåle vær. Elastiske paneler under ermene gir god bevegelighet og ventilasjon. Refleksdetaljer for god synlighet. To håndlommer med glidelås.
Egenskaper for Women's Jacket Thermal:
Vanntett: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Fôr: Lettfôrede
Hette: Nei
Antall lommer: 2 stk
Vindtett: Ja
Stretch: Ja
Forsterkte partier: Nei
Ventilert rygg: Nei
Reflekser: Ja
Mansjetter med tommelhull: Nei
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Langrennsjakker

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!