Women's Tights Intense Cropped - ID: A129324

Bjørn DæhlieWomen's Tights Intense Cropped

Størrelseguide Mer info

Mer om Women's Tights Intense Cropped fra Bjørn Dæhlie

Women's Tights Intense fra Bjørn Dæhlie er en løpetights ment for trening. Tightsen kommmer i et svært lett og elastisk materiale med fireveis stretch. God fukttransport i stoffet gjør at tightsen føles tørr under aktivitet. Linning med strikk for optimal passform. Flate ergonomiske sømmer hindrer ubehagelig friksjon.
Materiale: 85% polyester, 15% elastan
Egenskaper for Women's Tights Intense Cropped:
Zip-off: Nei
Hovedmateriale: Polyester
Midje: Medium
Materialvekt: 240 g/m2
Passform: Smalt
Beinlengde: 7/8
Justering nederst på beinet: Nei
Ventilasjon: Nei
Membran: Nei
Vanntett: Nei
Vindtett: Nei
Vannavvisende: Nei
Polstring: Upolstret
Stretch: Ja
Justerbar midje: Nei
Forsterkte partier: Nei
Reflekser: Nei
Kompresjon: Nei
Forvaringslomme: Nei
Gradert kompresjon: Nei
Bjørn Dæhlie er en av vår tids mest fremgangsrike skiløpere og nå også en suksessfull forretningsmann. Hans 29 medaljer fra OL og VM taler sitt tydelige språk og noen ytterligere prestasjoner er så og si overflødig. Med en slik fremgang er det lett å stole på at Bjørn Dæhlie vet hva han holder på med, og så klart vet han også hva skiløpere faktisk vil ha og trenger. I kolleksjonen, som du finner en stor del av hos Outnorth, finnes alt fra skijakker til softshellbukser, luer og undertøy for både mosjonister og eliteutøvere.

Mer fra Bjørn Dæhlie

Vis alle Treningsbukser

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!