18mm Nylon Daisy Chain 115 cm - ID: A063721

Black Diamond18mm Nylon Daisy Chain 115 cm

Mer info

Mer om 18mm Nylon Daisy Chain 115 cm fra Black Diamond

18mm Nylon Daisy Chain 115 cm fra Black Diamond for alle .

115cm lang Daisy Chain i slitesterkt og robust nylon. Perfekt for lange ruter og dager i veggen.  • Tvistede endeløkker for enkel struping

  • 115cm lang

  • Vekt: 89g

Egenskaper for 18mm Nylon Daisy Chain 115 cm:
Vekt: 98 g
Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!