Couloir Harness - ID: A063806

Black DiamondCouloir Harness

Størrelseguide Mer info

Mer om Couloir Harness fra Black Diamond

Couloir er en ultralett klatresele fra Black Diamond som tar minimalt med plass i lomma eller sekken og som vil være et naturlig valg for alpinisten eller skikjøreren som ønsker en minimalistisk sele til bratte renner eller korte rappeller. Selen lar seg enkelt ta på selv med ski eller stegjern på bena. Fester for caritools og isskruer på lårløkkene minimerer slenging og rangling av utstyret.
  • 4 fester til caritool
  • Type sele: Sittesele, lårløkkes kan åpnes helt
  • Spenner hoftebelte: En til venstre
  • Lårløkker: justerbare og kan åpnes helt
  • Utstyrsløkker: 2
  • Heiseløkke bak: Nei
  • Vekt: 215g
Egenskaper for Couloir Harness:
Vekt: 215 g
Black Diamond deler samme erfaringer som du får på stein, is og snø og disse erfaringene driver oss til å skape det beste mulige utstyret til vår globale familie med klatrere, skiløpere og friluftsentusiaster. Det som begynte med en ambolt og hammer i hagen, har nå vokst seg til et globalt selskap med kontorer på tre kontinenter. Black Diamon er et selskap som ikke bare er for fjellklatrere og skiløpere, men som også står for ånden i sporten, deres verdier og mål, i fortid, nåtid og fremtid. Siden 1957 har vårt innovative utstyrsdesign satt en standard for et antall områder. Dette er delvis et resultat av dedikasjon, ønsker og flid fra et herlig team personer. Det er også et produkt av det faktumet at vi alle også er klatrere og skiløpere selv. Vi er et selskap som drives av brukere. Det er hvem vi er.

Mer fra Black Diamond

Du surfer akkurat nå i privat modus (inkognito) og da lagres ikke dine personlige favoritter. For å kunne bruke denne funksjonen må du gå ut av privat modus og besøke vår side på nytt. Lukk!